خانم‌ها بیشتر به کسی نیاز دارند که به حرف‌هایشان گوش دهند .
 
چکیده : بیشتر خانم‌ها فقط انتظار درک شدن از طرف همسرشان را دارند، ولی خودشان برای درک همسر تلاشی نمی‌کنند. این درست نیست که فقط همسرتان را مقصر بدانید گاهی از خودتان بپرسید که من نسبت به همسرم چگونه هستم؟ خانم‌ها فکر می‌کنند که آقایان نیاز به درک شدن ندارند و هیچگاه نباید ناراحت باشند، در حالی که آقایان هم گاهی نیاز به درک شدن و دلداری دادن دارند.

تعداد کلمات 785 / تخمین زمان مطالعه 4 دقیقه


مقدمه 

آرامش در زندگی مشترک، حرف اول را می‌زند، همسرتان باید در کنار شما آرامش داشته باشد تا بتواند همه مشکلاتش را با شما در میان بگذارد. زندگی فقط خوشی و خنده نیست، گاهی شرایطی پیش می‌آید که یکی از طرفین نیاز به دلداری دارند تا آرامش از دست رفته‌ی خود را برگردانند. شما به عنوان یک خانم باید با روش دلداری دادن به همسر آشنا باشید تا در مواقع سخت زندگی از شما دلسرد و ناامید نشود زیرا مردان از زنانی که خودخواه باشند، دلزده می‌شوند.


روش‌های دلداری دادن به همسر 

صادق باشید

شاید اکثر ما تصور می‌کنیم، یکی از روش‌های دلداری دادن همسر این است که به او بگوییم “نگران نباش، همه چیز درست می‌شود” در حالی که هر دو طرف می‌دانند که فعلا شرایط بد است و شاید هم ادامه یابد، پس دلیلی نیست که اغراق کنیم و همسرمان نیز احساس کند که دروغ می‌گوییم بهتر است صادق باشیم و به جای جمله بالا رو راست بگوییم که: “عزیزم نمی‌دانم چه بگویم، در شرایط سختی قرار داریم ولی من کنارتم و هر کاری از دستم بر بیاید انجام می‌دهم” با این جمله یا هر جمله‌ای که احساس واقعی شما را نشان می‌دهد. نسبت به همسرتان صادق باشید تا او بداند که شما درکش می‌کنید و متوجه اوضاع هستید. (فقط در صورتی که واقعا مشکل وجود داشته باشد)


به حرف‌هایش گوش دهید

خانم‌ها بیشتر به کسی نیاز دارند که به حرف‌هایشان گوش دهند، این احساس نیاز در آقایان کمتر پیش می‌آید ولی اگر همسرتان خواست با شما حرف بزند، گاهی فقط گوش کنید و نظر ندهید. فقط با جان و دل به حرف‌هایش گوش دهید و این را با حالت چهره‌تان نشان دهید. چون اگر نشان ندهید، همسرتان فکر می‌کند که حواستان پیش او نیست.


اجازه دهید به شیوه خودش ناراحت شود

معمولا خانم‌ها با گریه کردن ناراحتی خود را ابراز می‌کنند ولی این قضیه در آقایان متفاوت است، برخی از آقایان با تنها ماندن ناراحتی‌شان را ابراز می‌کنند، برخی دیگر با راه رفتن، عده‌ای با داد زدن و عده‌ی دیگر با سکوت کردن و … پس شما باید با شناختی که نسبت به همسرتان دارید، اجازه دهید ناراحتی‌اش را ابراز کند.


اگر همسرتان خواست، با هم سکوت کنید

مردان از حرف زدن فراری هستند، اگر همسرتان از شما خواست که در مورد موضوع خاصی صحبت نکنید، سریع قبول کنید. بعد از آن سعی نکنید که دور شوید، بلکه باهم سکوت کنید تا همسرتان بداند که در هر شرایطی شما در کنارش هستید.


به او امید دهید

یکی دیگر از روش‌های آموزش دلداری دادن به همسر، امید دادن به او هست. اگر راهکاری دارید به او ارائه دهید، آینده را توصیف کنید، نکات مثبت او را به یادش آورید.


از مسئولیت‌های او آگاه شوید

گاهی مسئولیت هر کاری بر عهده مردان می‌افتد و خانم‌ها با دانستن مسئولیت‌های همسر، گاهی آن را فراموش می‌کنند و همیشه نسبت به عصبانیت و بی‌حوصلگی همسر شکایت می‌کنند در حالی که با دانستن مسئولیت‌های همسر، درک بهتری نسبت به او می‌رسند.


اجازه دهید یک روز را به خودش اختصاص دهد

همانطور که گفتیم ابراز ناراحتی مردان با زنان متفاوت است، مردان گاهی نیاز دارند، که یک روز را برای خودشان اختصاص دهند و تنها باشند، تا آرام شوند. پس اگر همسرتان در ناراحتی به سر می‌برد و می‌خواهد یک روز را به خودش اختصاص دهد، با کمال میل قبول کنید و به هیچ وجه ناراحت نشوید.
 

از او بپرسید که چگونه می‌توانید به او کمک کنید

اگر واقعا نمی‌دانید که چه چیز در موقع ناراحتی حال همسرتان را خوب می‌کند، بهتر است صادقانه از خودش بپرسید که چگونه می‌توانم به تو کمک کنم؟ دلم می‌خواهد زودتر حال تو را خوب ببینیم. در جواب همسرتان انعطاف پذیر باشید.
همیشه برای عاشقانه و شاد نگه داشتن زندگی مشترک تان تلاش کنید و هیچگاه همه‌ی مسئولیت‌های زندگی را گردن همسرتان نیندازید. وقتی شما انتظار درک همسرتان را دارید، خودتان نیز باید برای درک همسرتان انرژی صرف کنید و در برخی از مسائل خودتان را جای همسرتان قرار دهید و از زاویه او به قضیه نگاه کنید تا گاهی در مقابل عصبانیت همسرتان، سکوت کنید و به او آرامش دهید. 

منبع : برگرفته از سایت تبیان

بیشتر بخوانید :
همدلی کردن با همسر
درک کردن همسر
نقش هم دلی در زندگی زناشویی